Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα >
παράλληλο κύτταρο φορτίων ακτίνων
>
Υψηλή ικανότητα 50 - παράλληλη παραγωγή κυττάρων 2mV/V φορτίων ακτίνων 500kg για το βιομηχανικό ζύγισμα

Υψηλή ικανότητα 50 - παράλληλη παραγωγή κυττάρων 2mV/V φορτίων ακτίνων 500kg για το βιομηχανικό ζύγισμα

Λεπτομέρειες προιόντος:
Place of Origin: China
Μάρκα: Ruijia
Αριθμό μοντέλου: Rj-6540-M12
Πληροφορίες λεπτομέρειας
Place of Origin:
China
Μάρκα:
Ruijia
Αριθμό μοντέλου:
Rj-6540-M12
Αντίσταση μόνωσης:
≥5000 Μ Ω
Σύνθετη αντίσταση παραγωγής:
350±5Ω
λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας:
-20°C~+80°C
Ικανότητα:
50-500 κλ
σύνθετη αντίσταση εισαγωγής:
306±2Ω
Παραγωγή:
2mv/v
Υλικό:
Κράμα αργιλίου
Όνομα προϊόντων:
Παράλληλο κύτταρο φορτίων ακτίνων
Πλήρης φωτισμός:

High Light

Υψηλό φως:

500kg παράλληλο κύτταρο φορτίων ακτίνων

,

Βιομηχανικός ζυγίζοντας αισθητήρας κυττάρων φορτίων

Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Το παράλληλο κύτταρο φορτίων ακτίνων είναι ένας τύπος ενιαίου κυττάρου φορτίων σημείου, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στις κλίμακες πλατφορμών και άλλα ζυγίζοντας συστήματα. Αποτελείται από ένα ισχυρό υλικό κραμάτων αργιλίου που είναι σε θέση τα υψηλά φορτία. Έχει σύνθετη αντίσταση παραγωγής 350 ± 5Ω, μηά ισορροπία ± 1%FS, τη σύνθετη αντίσταση εισαγωγής 306 ± 2Ω, και την αντίσταση μόνωσης ≥5000 Μ Ω. Επιπλέον, το επίπεδο προστασίας του είναι IP65, το οποίο εξασφαλίζει την υψηλές αξιοπιστία και τη διάρκειά του στα σκληρά περιβάλλοντα.

Το παράλληλο κύτταρο φορτίων ακτίνων προσφέρει την ανώτερες απόδοση και την ακρίβεια για το ζύγισμα των εφαρμογών. Έχει ως σκοπό να είναι ευαίσθητο στα χαμηλά φορτία και χαρακτηρίζει μια ευρεία λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας. Η γερή κατασκευή της το καθιστά κατάλληλο για ποικίλες κλίμακες πλατφορμών και άλλα ζυγίζοντας συστήματα. Επιπλέον, η εξαιρετικές ακρίβεια και η αξιοπιστία της το κάνουν μια ιδανική επιλογή για τα μεγάλης ακρίβειας ζυγίζοντας συστήματα.

Συμπερασματικά, το παράλληλο κύτταρο φορτίων ακτίνων είναι αξιόπιστο και ακριβές ενιαίο κύτταρο φορτίων σημείου που είναι κατάλληλο για ποικίλα ζυγίζοντας συστήματα. Χαρακτηρίζει υψηλή σύνθετη αντίσταση παραγωγής, μηά ισορροπία, τη σύνθετη αντίσταση εισαγωγής, την αντίσταση μόνωσης, και το επίπεδο προστασίας, οι οποίες το καθιστούν κατάλληλο για τις διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Όνομα προϊόντων: Παράλληλο κύτταρο φορτίων ακτίνων
  • Προστασία: IP65
  • Σύνθετη αντίσταση εισαγωγής: 306±2Ω
  • Σύνθετη αντίσταση παραγωγής: 350±5Ω
  • Ικανότητα: 50-500 κλ
  • Παραγωγή: 2mV/V
  • Εφαρμογή: Κύτταρο φορτίων κλίμακας πλατφορμών, παράλληλο κύτταρο φορτίων ακτίνων

Εφαρμογές:

Υψηλή ικανότητα 50 - παράλληλη παραγωγή κυττάρων 2mV/V φορτίων ακτίνων 500kg για το βιομηχανικό ζύγισμα 0

Τεχνικές παράμετροι:

 

Ικανότητα Κλ 50/100/150/200/250/350/500
Ευαισθησία mV/V 2.0±0.2
Ακρίβεια  

±0.02

Ερπυσμός (15min) %FS ±0.02
Αντίσταση εισαγωγής Ω 406±20
Αντίσταση παραγωγής Ω 350±5
Αντίσταση μόνωσης Μ Ω ≥5000 (100VDC)
Μηά ισορροπία %FS ±1
Αποτελέσματα θερμοκρασίας στην έκταση %FS/10℃ ±0.02
Επίδραση θερμοκρασίας σε μηδέν %FS/10℃ ±0.02
Εκτιμημένη σειρά θερμοκρασίας -10~+60
Λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας -20~+80
Προτεινόμενη τάση διέγερσης Β 5~12
Τάση διέγερσης Β 18
Ασφαλής υπερφόρτωση %FS 120
Τελευταία υπερφόρτωση %FS 150
Προστασία   IP65
Προδιαγραφή καλωδίων χιλ. Ф5
Μήκος καλωδίων μ 2
Υλικό   Αργίλιο Allo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Παράλληλες τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία κυττάρων φορτίων ακτίνων

Σε XYZ, προσφέρουμε τη τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία για το παράλληλο προϊόν κυττάρων φορτίων ακτίνων μας. Η ομάδα αφιερωμένων μηχανικών μας είναι διαθέσιμη για να παρέχει τη βοήθεια και τις οδηγίες σχετικά με οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε. Εάν είναι μια απλή ερώτηση εγκαταστάσεων ή ένα σύνθετο πρόβλημα, πρόκειται εδώ να βοηθήσουμε.
Παρέχουμε μια σε απευθείας σύνδεση πλατφόρμα για τους πελάτες για να υποβάλουμε τις έρευνες και τις ερωτήσεις για το παράλληλο προϊόν κυττάρων φορτίων ακτίνων μας. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε και να παρέχετε τη τεχνική υποστήριξη εάν είναι απαραίτητο. Προσφέρουμε επίσης μια σειρά των πρόσθετων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης, της συντήρησης, και της ανίχνευσης μηχανικών βλαβών.
Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή της άριστων εξυπηρέτησης πελατών και της τεχνικής υποστήριξης για το παράλληλο προϊόν κυττάρων φορτίων ακτίνων μας. Η ομάδα πεπειραμένων μηχανικών μας και οι τεχνικοί είναι διαθέσιμοι για να βοηθήσουν με οποιεσδήποτε έρευνες που μπορείτε να έχετε. Εάν χρειάζεστε τη βοήθεια, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με.

Συσκευασία και ναυτιλία:

Παράλληλο κύτταρο φορτίων ακτίνων που συσκευάζει και που στέλνει:
Τα παράλληλα κύτταρα φορτίων ακτίνων συσκευάζονται με ένα σκληρό πλαστικό κοχύλι για την πρόσθετη προστασία. Το προϊόν σφραγίζεται έπειτα σε μια moistureproof τσάντα και τοποθετείται σε ένα ζαρωμένο κουτί από χαρτόνι. Η κορυφή και το κατώτατο σημείο του κιβωτίου μειώνονται με τον αφρό ή το χαρτόνι για να αποτρέψουν το προϊόν από οποιαδήποτε ζημία. Το κιβώτιο είναι έπειτα τυλιγμένο με μια βαρέων καθηκόντων ταινία τεντωμάτων και επονομαζόμενο με το όνομα, την ποσότητα και τον προορισμό προϊόντων.
Τα παράλληλα κύτταρα φορτίων ακτίνων στέλνονται μέσω του αέρα, της θάλασσας, και του εδάφους. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ποια επιλογή είναι καλύτερη για τους βασισμένους στο χρόνο και το κόστος παράδοσης. Όλες οι αποστολές ακολουθούνται και ασφαλισμένοι για να εξασφαλίσουν έγκαιρη και ασφαλή παράδοση.

Παρόμοια προϊόντα