Να στείλετε μήνυμα
products

Κυψέλη φόρτισης ενός σημείου υψηλής ακρίβειας με χωρητικότητα ασφαλούς υπερφόρτωσης 150% FS

Βασικές πληροφορίες
Place of Origin: China
Μάρκα: Ruijia
Model Number: RJ-6530
Τιμή: USD 4-7/piece
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Λεπτομερής ενημέρωση
Αντισταθμισμένη θερμοκρασία: -10℃~+60℃ Μηά ισορροπία: ±1%FS
Παραγωγή: 2mv/v Αντίσταση παραγωγής: 350 ± 5Ω
Ακρίβεια: ±0.02 Ασφαλής υπερφόρτωση: 150%FS
Λειτουργούσα θερμοκρασία: -20℃~+80℃ Επίδραση θερμοκρασίας στην παραγωγή: ±0.02%FS/10℃
Υψηλό φως:

Κυψέλη φόρτισης καλωδίου 0

,

4 mm

,

Βιομηχανική κυψέλη φόρτισης μονού σημείου IP65


Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντος:

Κυψέλη φόρτισης ενός σημείου

Το Single Point Load Cell είναι ένα εξάρτημα ζύγισης ενός σημείου με υψηλή ακρίβεια, τελική υπερφόρτωση 200%FS και ασφαλή υπερφόρτωση 150%FS.Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εξαιρετικά ακριβείς, αξιόπιστες και επαναλαμβανόμενες μετρήσεις εντός του συγκεκριμένου εύρους αντίστασης εισόδου 406 ± 20Ω.Αυτή η κυψέλη φόρτισης ενός σημείου μπορεί να μετρήσει και να παρακολουθεί τις αλλαγές βάρους με εξαιρετική ακρίβεια και ευαισθησία, έως ±0,02, και είναι κατάλληλη για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών από βιομηχανικές έως ιατρικές.

Το Single Point Load Cell είναι μια ιδανική λύση για την ακριβή μέτρηση και παρακολούθηση των αλλαγών βάρους σε ευαίσθητους τομείς όπως η ιατρική έρευνα, το βιομηχανικό και εργαστηριακό περιβάλλον.Αυτό το εξάρτημα ζύγισης υψηλής ακρίβειας έχει σχεδιαστεί με προηγμένη τεχνολογία για να παρέχει αξιόπιστες και συνεπείς μετρήσεις σε ένα ευρύ φάσμα αντίστασης εισόδου.Με την ανώτερη ακρίβεια, την απόλυτη υπερφόρτωση και την ασφαλή απόδοση υπερφόρτωσης, το Single Point Load Cell είναι μια ιδανική επιλογή για ακριβείς και αξιόπιστες μετρήσεις βάρους.

Το Single Point Load Cell προσφέρει μια αξιόπιστη και οικονομική λύση για τη μέτρηση των αλλαγών βάρους σε ευαίσθητες εφαρμογές.Αυτό το εξάρτημα ζύγισης υψηλής ακρίβειας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει συνεπείς και επαναλαμβανόμενες μετρήσεις με εξαιρετική ακρίβεια και ευαισθησία.Με την απόλυτη υπερφόρτωση και την ασφαλή απόδοση υπερφόρτωσης, το Single Point Load Cell είναι μια ιδανική επιλογή για ακριβείς και αξιόπιστες μετρήσεις βάρους.

 

Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος:Κυψέλη φόρτισης ενός σημείου
 • Θερμοκρασία λειτουργίας:-20℃~+80℃
 • Αντοχή μόνωσης:≥5000MΩ
 • Επίδραση θερμοκρασίας στην έξοδο:±0,02%FS/10℃
 • Αντίσταση εξόδου:350 ± 5Ω
 • Παραγωγή:2mV/V
 • Περιγραφή:Αισθητήρας δύναμης ενός σημείου, εξάρτημα ζύγισης ενός σημείου, αισθητήρας δύναμης ενός σημείου
 

Διαστάσεις:

Κυψέλη φόρτισης ενός σημείου υψηλής ακρίβειας με χωρητικότητα ασφαλούς υπερφόρτωσης 150% FS 0

Παράμετροι:

 

Χωρητικότητα Κιλό 3/5/8/10/15/20/30/45/50/100/150
Ευαισθησία mV/V 2,0±0,2
Ακρίβεια  

≤±0,02

ερπυσμός (15 λεπτά) %FS ≤±0,02
Αντίσταση εισόδου Ω 406±20
Αντίσταση εξόδου Ω 350±5
Αντίσταση μόνωσης Μ Ω ≥5000 (100VDC)
Μηδενικό υπόλοιπο %FS ≤±1
Επιδράσεις θερμοκρασίας στο Span %FS/10℃ ≤0,02
Επίδραση θερμοκρασίας στο μηδέν %FS/10℃ ≤0,02
Ονομαστική περιοχή θερμοκρασίας -10 με +60
Εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας -20 με +80
Προτεινόμενη τάση διέγερσης V 6-12
Επιτρεπόμενη τάση διέγερσης V 18
Ασφαλής υπερφόρτωση %FS 120
Τελική υπερφόρτωση %FS 150
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ  IP65
Προδιαγραφές καλωδίου mm Ф4
Μήκος καλωδίου Μ 0.4
Υλικό  Κράμμα αλουμινίου

Εφαρμογές:

Κυψέλη φόρτισης ενός σημείου

Το Ruijia RJ-6530 Single Point Load Cell (ή Single Point Force Sensor) είναι μια αξιόπιστη και ακριβής συσκευή μέτρησης δύναμης, σχεδιασμένη και κατασκευασμένη στην Κίνα.Με αντίσταση εξόδου 350 ± 5Ω και μηδενική ισορροπία ±1%FS, το Ruijia RJ-6530 παρέχει ακριβή και αξιόπιστα δεδομένα μέτρησης.Αυτή η μονάδα φόρτισης ενός σημείου έχει επίσης έξοδο 2mV/V και επίδραση θερμοκρασίας στην έξοδο ±0,02%FS/10℃, καθιστώντας την μια αξιόπιστη και ακριβή συσκευή μέτρησης.

Το Ruijia RJ-6530 Single Point Load Cell είναι ιδανικό για ποικίλες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου βιομηχανικών διεργασιών, της ιατρικής/υγειονομικής περίθαλψης και της εργαστηριακής έρευνας.Είναι επίσης κατάλληλο για συστήματα ζύγισης ακριβείας, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται στην επεξεργασία και συσκευασία τροφίμων, στη φαρμακευτική παραγωγή και στη δοκιμή υλικών.Το Single Point Load Cell χρησιμοποιείται επίσης ευρέως στην αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς και για μέτρηση δύναμης στη ρομποτική και στον αυτοματισμό.

Το Ruijia RJ-6530 Single Point Load Cell είναι μια αξιόπιστη και ακριβής συσκευή μέτρησης δύναμης, καθιστώντας την ιδανική για μια ποικιλία εφαρμογών.Με αντίσταση εξόδου 350 ± 5Ω και μηδενική ισορροπία ±1%FS, το Ruijia RJ-6530 έχει επίσης έξοδο 2mV/V και επίδραση θερμοκρασίας στην έξοδο ±0,02%FS/10℃, καθιστώντας το ιδανικό για συστήματα ζύγισης ακριβείας, έλεγχος βιομηχανικών διεργασιών, ιατρική/υγειονομική περίθαλψη και εργαστηριακή έρευνα.

 

Προσαρμογή:

 

Προσαρμοσμένη υπηρεσία Ruijia Single Point Load Cell (Αριθμός μοντέλου: RJ-6530)

 • Επωνυμία: Ruijia
 • Αριθμός μοντέλου: RJ-6530
 • Τόπος καταγωγής: Κίνα
 • Αντοχή μόνωσης: ≥5000MΩ
 • Ασφαλής υπερφόρτωση: 150%FS
 • Θερμοκρασία λειτουργίας: -20℃~+80℃
 • Αντίσταση εξόδου: 350 ± 5Ω
 • Τελική υπερφόρτωση: 200%FS

Ο αισθητήρας δύναμης/βάρους/φόρτωσης ενός σημείου Ruijia (Αριθμός μοντέλου: RJ-6530) είναι μια αξιόπιστη και ακριβής συσκευή μέτρησης που διαθέτει ισχυρή μόνωση, υψηλή αντίσταση υπερφόρτωσης και μεγάλο εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας.Είναι η ιδανική λύση για εφαρμογές μέτρησης δύναμης, βάρους και φορτίου.

 

Υποστήριξη και Υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και σέρβις κυψελών φόρτισης ενός σημείου

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για τα προϊόντα μας με ένα σημείο φόρτωσης για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας μπορούν να τα χρησιμοποιούν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

 • Υπηρεσίες εγκατάστασης και ρύθμισης προϊόντων
 • Αντιμετώπιση προβλημάτων και διάγνωση
 • Ενημερώσεις και αναβαθμίσεις λογισμικού
 • Ανταλλακτικά και εξαρτήματα
 • Προληπτική συντήρηση και βαθμονόμηση
 • Συντονισμός απόδοσης
 • Τεχνική υποστήριξη επιτόπου και εξ αποστάσεως

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες μας για κυψέλες φόρτωσης ενός σημείου, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Συσκευασία και αποστολή:

Συσκευασία και αποστολή

Οι κυψέλες φόρτισης ενός σημείου αποστέλλονται σε στιβαρό κουτί από χαρτόνι με απορρόφηση από αφρώδες υλικό για την προστασία της κυψέλης φόρτωσης.Το κουτί περιλαμβάνει επίσης ένα εγχειρίδιο και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ.

Στη συνέχεια το κουτί τοποθετείται σε μεγαλύτερο κουτί για αποστολή.Το μεγαλύτερο κουτί είναι γεμάτο με πρόσθετη απορρόφηση από αφρώδες υλικό για την προστασία της κυψέλης φόρτωσης κατά τη μεταφορά.

Η ετικέτα αποστολής επισημαίνεται με τη διεύθυνση του πελάτη και τον προορισμό.Επισημαίνεται επίσης με μια ετικέτα «Εύθραυστη» για να διασφαλιστεί ότι η συσκευασία γίνεται με προσοχή.

Στοιχεία επικοινωνίας
Frank

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613720427545

WhatsApp : +8613357989629