Να στείλετε μήνυμα
products

6V - 12V ενιαία σημείου βάρους ασφαλής υπερφόρτωση συστημάτων 200%FS ζυγίσματος αισθητήρων βιομηχανική

Βασικές πληροφορίες
Place of Origin: China
Μάρκα: Ruijia
Model Number: RJ-6530
Λεπτομερής ενημέρωση
Τελευταία υπερφόρτωση: 200%FS Όνομα προϊόντων: Ενιαίο κύτταρο φορτίων σημείου
Ακρίβεια: ±0.02 Αντίσταση εισαγωγής: 406 ± 20Ω
Αντίσταση παραγωγής: 350 ± 5Ω Παραγωγή: 2mv/v
Επίδραση θερμοκρασίας στην παραγωγή: ±0.02%FS/10℃ Τάση διέγερσης: 6V-12V
Υψηλό φως:

6V ενιαίος αισθητήρας βάρους σημείου

,

200%FS ενιαίος αισθητήρας ζυγού σημείου

,

Ενιαίος αισθητήρας βάρους σημείου κραμάτων αργιλίου


Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Ενιαίο κύτταρο φορτίων σημείου

Το ενιαίο κύτταρο φορτίων σημείου είναι ένας αισθητήρας βάρους ή δύναμης, ένα ιδιαίτερα αξιόπιστο και ακριβές ζυγίζοντας συστατικό που χρησιμοποιείται στις διάφορες βιομηχανίες για τη μέτρηση της δύναμης και του βάρους. Έχει ως σκοπό να παρέχει στις ακριβείς και ακριβείς μετρήσεις μια τάση διέγερσης 6V σε 12V, επίδρασης θερμοκρασίας στην παραγωγή 0.02%FS/10℃, μηάς ισορροπίας σε ±1%FS, της αντισταθμισμένης σειράς θερμοκρασίας -10℃ σε +60℃, και μιας ασφαλούς υπερφόρτωσης 150%FS.

Το ενιαίο κύτταρο φορτίων σημείου χρησιμοποιείται ευρέως σε ποικίλες εφαρμογές όπως τα βιομηχανικά ζυγίζοντας συστήματα, οι μηχανές συσκευασίας, η επεξεργασία τροφίμων, και άλλες περιοχές όπου οι ακριβείς αναγνώσεις δύναμης και βάρους απαιτούνται. Η τραχιά κατασκευή και η υψηλή ακρίβειά της το κάνουν μια ιδανική επιλογή για αυτές τις εφαρμογές.

Το ενιαίο κύτταρο φορτίων σημείου είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να διατηρήσει, και μπορεί να ενσωματωθεί με στα υπάρχοντα συστήματα για την αποδοτική απόδοση. Είναι επίσης ιδιαίτερα ανθεκτικό στον κλονισμό και τη δόνηση, που καθιστούν τον κατάλληλο για τη χρήση ακόμη και στα πιό σκληρά περιβάλλοντα. Με την αξιόπιστη απόδοσή του, το ενιαίο κύτταρο φορτίων σημείου είναι η τέλεια λύση για οποιεσδήποτε ανάγκες μέτρησης βάρους ή δύναμης.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Ενιαίο κύτταρο φορτίων σημείου
 • Ενιαίο ζυγίζοντας τμήμα σημείου
 • Ενιαίος αισθητήρας βάρους σημείου
 • Αντίσταση μόνωσης: ≥5000MΩ
 • Αντίσταση παραγωγής: 350 ± 5Ω
 • Επίδραση θερμοκρασίας στην παραγωγή: ±0.02%FS/10℃
 • Τάση διέγερσης: 6V-12V
 

Διαστάσεις:

6V - 12V ενιαία σημείου βάρους ασφαλής υπερφόρτωση συστημάτων 200%FS ζυγίσματος αισθητήρων βιομηχανική 0

Παράμετροι:

 

Ικανότητα Κλ 3/5/8/10/15/20/30/45/50/100/150
Ευαισθησία mV/V 2.0±0.2
Ακρίβεια  

≤±0.02

Ερπυσμός (15min) %FS ≤±0.02
Αντίσταση εισαγωγής Ω 406±20
Αντίσταση παραγωγής Ω 350±5
Αντίσταση μόνωσης Μ Ω ≥5000 (100VDC)
Μηά ισορροπία %FS ≤±1
Αποτελέσματα θερμοκρασίας στην έκταση %FS/10℃ ≤0.02
Επίδραση θερμοκρασίας σε μηδέν %FS/10℃ ≤0.02
Εκτιμημένη σειρά θερμοκρασίας -10~+60
Λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας -20~+80
Προτεινόμενη τάση διέγερσης Β 6~12
Τάση διέγερσης Β 18
Ασφαλής υπερφόρτωση %FS 120
Τελευταία υπερφόρτωση %FS 150
Προστασία  IP65
Προδιαγραφή καλωδίων χιλ. Ф4
Μήκος καλωδίων μ 0,4
Υλικό  Κράμα αργιλίου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εφαρμογές:

Το Ruijia rj-6530 ενιαίο κύτταρο φορτίων σημείου είναι ένας ενιαίος αισθητήρας τμημάτων και βάρους σημείου ζυγίζοντας που είναι τέλειος για τις ακριβείς εφαρμογές ζυγίσματος. Σχεδιάζεται για την ικανότητα 3-150 κλ με μια επίδραση θερμοκρασίας στην παραγωγή ±0.02% FS/10℃ και ακρίβεια ±0.02. Με μια μηά ισορροπία ±1% FS και μια αντίσταση εισαγωγής 406 ± 20Ω, το Ruijia rj-6530 ενιαίο κύτταρο φορτίων σημείου είναι ιδανικό για ποικίλες ενιαίες εφαρμογές ζυγίσματος σημείου. Χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανική κατασκευή, τις ιατρικές, και γεωργικές εφαρμογές. Το Ruijia rj-6530 ενιαίο κύτταρο φορτίων σημείου είναι ιδανικό για την παροχή των ακριβών και αξιόπιστων μετρήσεων για τις ενιαίες εφαρμογές ζυγίσματος σημείου.

 

Προσαρμογή:

Το ενιαίο κύτταρο rj-6530 φορτίων σημείου Ruijia είναι ένα ενιαίο ζυγίζοντας τμήμα σημείου, ένας ενιαίος αισθητήρας δύναμης σημείου, και ένας ενιαίος αισθητήρας βάρους σημείου. Έχει ως σκοπό να μετρήσει τη δύναμη ενός ενιαίου σημείου και να παρέχει την παραγωγή μέσω ενός σήματος 2mV/V. Η τάση διέγερσης αυτού του προϊόντος είναι 6V-12V. Έχει μια ισορροπία ±1%FS μηδέν και η λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας είναι από -20℃ σε +80℃.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Η ενιαίες τεχνική υποστήριξη και οι υπηρεσίες κυττάρων φορτίων σημείου είναι διαθέσιμες στους πελάτες για να εξασφαλίσουν την απόδοση και την αξιοπιστία του προϊόντος. Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και να παρέχει τις λύσεις σε οποιαδήποτε ζητήματα που προκύπτουν. Προσφέρουμε τη μακρινή υποστήριξη, την επιτόπια τεχνική βοήθεια, και την κατάρτιση προϊόντων. Οι όλες υπηρεσίες μας έχουν ως σκοπό να μεγιστοποιήσουν την απόδοση και η αξιοπιστία των πελατών προϊόντων και βοήθειας παίρνει οι περισσότερες από την εμπειρία τους.

Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας είναι διαθέσιμο 24/7 και προσφέρει μια σειρά των υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένου:

 • Ανίχνευση μηχανικών βλαβών και διάγνωση οποιωνδήποτε ζητημάτων
 • Βελτιώσεις λογισμικού και υλικού
 • Υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής
 • Κατάρτιση και εκπαίδευση προϊόντων
 • Προσαρμογή και βελτιστοποίηση προϊόντων

Προσφέρουμε επίσης τις εκτεταμένα εξουσιοδοτήσεις και τα σχέδια συντήρησης για να εξασφαλίσουμε ότι το προϊόν σας λειτουργεί πάντα στη μέγιστη απόδοσή του. Ο στόχος μας είναι να παράσχουμε σε σας την καλύτερη εμπειρία πιθανή και να υπερβούμε τις προσδοκίες σας.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία για το ενιαίο κύτταρο φορτίων σημείου

Συσκευάζουμε και στέλνουμε το ενιαίο κύτταρο φορτίων σημείου σας με το πιό υψηλό επίπεδο ποιότητας και ασφάλειας. Όλα τα προϊόντα επιθεωρούνται λεπτομερώς για την εξασφάλιση ποιότητας πριν από την αποστολή. Χρησιμοποιούμε τα πρόσθετος-παχιά χαρτοκιβώτια ζαρωμένου χαρτονιού και ποικίλα μειώνοντας υλικά για να εξασφαλίσουμε ότι το προϊόν σας παραδίδεται ακίνδυνα και ασφαλώς.

Συσκευασία

Χρησιμοποιούμε ποικίλες υλικά συσκευασίας και τεχνικές ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος του ενιαίου κυττάρου φορτίων σημείου. Τα όλα υλικά συσκευασίας μας σχεδιάζονται για να παρέχουν τη μέγιστη προστασία κατά τη διάρκεια της διέλευσης και της αποθήκευσης.

 • Πρόσθετος-παχιά χαρτοκιβώτια ζαρωμένου χαρτονιού για τη μέγιστη προστασία
 • Μείωση των υλικών όπως ο αφρός, το περικάλυμμα φυσαλίδων, και τα μαξιλάρια αέρα για να προστατεύσει το προϊόν
 • Υψηλή ποιότητα που δένει τα υλικά για να εξασφαλίσει το προϊόν κατά τη διάρκεια της διέλευσης
Ναυτιλία

Στέλνουμε τα ενιαία κύτταρα φορτίων σημείου με το UPS, τη Fedex, και USPS. Προσφέρουμε επίσης την επισπευμένη ναυτιλία για τους πελάτες που χρειάζονται το προϊόν τους γρήγορα. Οι όλες αποστολές μας ακολουθούνται και ασφαλίζονται για την πλήρη αξία του προϊόντος.

Στοιχεία επικοινωνίας
Frank

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613720427545

WhatsApp : +8613357989629