Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα >
Ενιαίο κύτταρο φορτίων σημείου
>
Υψηλό εισαγωγής κύτταρο φορτίων σημείου αντίστασης ενιαίο για τις βιομηχανικές εφαρμογές

Υψηλό εισαγωγής κύτταρο φορτίων σημείου αντίστασης ενιαίο για τις βιομηχανικές εφαρμογές

Λεπτομέρειες προιόντος:
Place of Origin: China
Μάρκα: Ruijia
Model Number: RJ-6530
Πληροφορίες λεπτομέρειας
Place of Origin:
China
Μάρκα:
Ruijia
Model Number:
RJ-6530
Τάση διέγερσης:
6V-12V
Ακρίβεια:
±0.02
Παραγωγή:
2mv/v
Αντίσταση εισαγωγής:
406 ± 20Ω
Ασφαλής υπερφόρτωση:
150%FS
Ικανότητα:
3-150 κλ
Μηά ισορροπία:
±1%FS
Λειτουργούσα θερμοκρασία:
-20℃~+80℃
Πλήρης φωτισμός:

High Light

Υψηλό φως:

Ενιαίος αισθητήρας κυττάρων φορτίων σημείου ακρίβειας

,

6V ενιαίο κύτταρο φορτίων σημείου

,

Ενιαίος αισθητήρας 150kg ζυγού σημείου

Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Το ενιαίο κύτταρο φορτίων σημείου, επίσης γνωστό ως ενιαίος αισθητήρας βάρους σημείου, είναι μια αξιόπιστη λύση μέτρησης βάρους με μια ικανότητα που κυμαίνεται από 3 έως 150 κλ. Έχει μια τελευταία υπερφόρτωση 200% FS, η οποία εξασφαλίζει την ακρίβεια και τη σταθερότητα στη μέτρηση του βάρους. Επιπλέον, η ακρίβειά της είναι ±0.02, κάνοντας το μια άριστη επιλογή για την ακριβή μέτρηση. Η σειρά θερμοκρασίας του ενιαίου κυττάρου φορτίων σημείου είναι μεταξύ -10℃ σε +60℃, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις ακραίες συνθήκες χωρίς συμβιβασμό της ποιότητας.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Όνομα προϊόντων: Ενιαίο κύτταρο φορτίων σημείου
  • Ενιαίο ζυγίζοντας τμήμα σημείου
  • Ενιαίος αισθητήρας βάρους σημείου
  • Λειτουργούσα θερμοκρασία: -20℃~+80℃
  • Ασφαλής υπερφόρτωση: 150%FS
  • Μηά ισορροπία: ±1%FS
  • Τελευταία υπερφόρτωση: 200%FS

 

Διάσταση:

Υψηλό εισαγωγής κύτταρο φορτίων σημείου αντίστασης ενιαίο για τις βιομηχανικές εφαρμογές 0

Παράμετροι:

 

Ικανότητα Κλ 3/5/8/10/15/20/30/45/50/100/150
Ευαισθησία mV/V 2.0±0.2
Ακρίβεια  

≤±0.02

Ερπυσμός (15min) %FS ≤±0.02
Αντίσταση εισαγωγής Ω 406±20
Αντίσταση παραγωγής Ω 350±5
Αντίσταση μόνωσης Μ Ω ≥5000 (100VDC)
Μηά ισορροπία %FS ≤±1
Αποτελέσματα θερμοκρασίας στην έκταση %FS/10℃ ≤0.02
Επίδραση θερμοκρασίας σε μηδέν %FS/10℃ ≤0.02
Εκτιμημένη σειρά θερμοκρασίας -10~+60
Λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας -20~+80
Προτεινόμενη τάση διέγερσης Β 6~12
Τάση διέγερσης Β 18
Ασφαλής υπερφόρτωση %FS 120
Τελευταία υπερφόρτωση %FS 150
Προστασία   IP65
Προδιαγραφή καλωδίων χιλ. Ф4
Μήκος καλωδίων μ 0,4
Υλικό   Κράμα αργιλίου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εφαρμογές:

Το Ruijia rj-6530 ενιαίο κύτταρο φορτίων σημείου, ένα ζυγίζοντας τμήμα σημείου υψηλός-ακρίβειας ενιαίο, χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλές βιομηχανίες, όπως η βιομηχανία τροφίμων και ποτών, η ιατρική βιομηχανία, η μηχανική βιομηχανία, κ.λπ. Αυτός ο ενιαίος αισθητήρας δύναμης σημείου αποτελείται από τα υψηλής ποιότητας υλικά και χαρακτηρίζει την άριστη σταθερότητα ακρίβειας και θερμοκρασίας. Έχει μια ακρίβεια ±0.02, μια λειτουργούσα θερμοκρασία -20℃~+80℃, μια αντισταθμισμένη θερμοκρασία -10℃~+60℃, μια αντίσταση παραγωγής 350 ± 5Ω, και μια επίδραση θερμοκρασίας στην παραγωγή ±0.02%FS/10℃.

Αυτός ο ενιαίος αισθητήρας βάρους σημείου είναι ιδανικός για τις εφαρμογές όπως το ζύγισμα, η μέτρηση δύναμης, η υλική δοκιμή, και η δοκιμή ιατρικών συσκευών. Το μικρό μέγεθος και η άριστη απόδοσή του το καθιστούν ιδανικό για τις εφαρμογές όπου το διάστημα είναι περιορισμένο. Επιπλέον, η υψηλή ακρίβειά της το καθιστά κατάλληλο για τις εφαρμογές ακρίβειας όπου η ακρίβεια είναι κρίσιμη.

Το Ruijia rj-6530 ενιαίο κύτταρο φορτίων σημείου είναι η τέλεια επιλογή για οποιαδήποτε εφαρμογή που απαιτεί την ακριβή μέτρηση και τα αξιόπιστα αποτελέσματα. Με την υψηλή ακρίβεια, τη σταθερότητα θερμοκρασίας, και το μικρό μέγεθός του, αυτός ο ενιαίος αισθητήρας δύναμης σημείου είναι η ιδανική επιλογή για τις εφαρμογές που απαιτούν την ακρίβεια και την αξιοπιστία.

 

Προσαρμογή:

Ενιαίο κύτταρο φορτίων σημείου
Εμπορικό σήμα: Ruijia
Πρότυπος αριθμός: Rj-6530
Θέση προέλευσης: Κίνα
Ακρίβεια: ±0.02
Επίδραση θερμοκρασίας σε μηδέν: ±0.02%FS/10℃
Αντίσταση παραγωγής: 350 ± 5Ω
Αντισταθμισμένη θερμοκρασία: -10℃~+60℃
Παραγωγή: 2mV/V
Του Ruijia κύτταρο φορτίων σημείου rj-6530 το ενιαίο προσφέρει τις ακριβείς και αξιόπιστες μετρήσεις της ενιαίων δύναμης και του βάρους σημείου. Αυτό το ενιαίο ζυγίζοντας τμήμα σημείου έχει μια ακρίβεια ±0.02, μια επίδραση θερμοκρασίας σε μηδέν από ±0.02%FS/10℃, μια αντίσταση παραγωγής 350 ± 5Ω, μια αντισταθμισμένη σειρά θερμοκρασίας από -10℃ σε +60℃, και μια παραγωγή 2mV/V. Αυτός ο ενιαίος αισθητήρας δύναμης σημείου είναι τέλειος για οποιαδήποτε εφαρμογή που απαιτεί τις ακριβείς και ακριβείς μετρήσεις.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Στο ενιαίο κύτταρο φορτίων σημείου, παρέχουμε τη τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες στους πελάτες μας. Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας αφιερώνεται στη βοήθεια των πελατών να εξασφαλιστούν τα προϊόντα τους λειτουργεί κατάλληλα και μπορεί να παρέχει στη βοήθεια την ανίχνευση μηχανικών βλαβών, την εγκατάσταση, και τη συντήρηση.

Παρέχουμε ποικίλες επιλογές υποστήριξης να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Εάν έχετε μια ερώτηση για τα προϊόντα μας ή χρειάζεστε τη βοήθεια με την εγκατάσταση, η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας πρόκειται εδώ να βοηθήσει. Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη μέσω του τηλεφώνου, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και της σε απευθείας σύνδεση συνομιλίας να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε.

Εκτός από τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης μας, προσφέρουμε επίσης μια σειρά της εγκατάστασης και των υπηρεσιών συντήρησης. Οι τεχνικοί μας μπορούν να παρέχουν την επιτόπιες εγκατάσταση και τις υπηρεσίες συντήρησης για τους πελάτες μας. Προσφέρουμε επίσης τη μακρινές εγκατάσταση και τις υπηρεσίες συντήρησης για τους πελάτες που είναι ανίκανοι να εκμεταλλευτούν τις επιτόπιες υπηρεσίες μας.

Στο ενιαίο κύτταρο φορτίων σημείου, είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή των πελατών μας το πιό υψηλό επίπεδο τεχνικής υποστήριξης και υπηρεσίας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε τη βοήθεια με το προϊόν σας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με και η ομάδα μας θα είναι ευτυχής να βοηθήσει.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Τα ενιαία κύτταρα φορτίων σημείου συσκευάζονται ασφαλώς για να τους προστατεύσουν από τη ζημία κατά τη διάρκεια της ναυτιλίας. Η συσκευασία έχει ως σκοπό να εξασφαλίσει ότι το κύτταρο φορτίων φθάνει στον ίδιο όρο που άφησε το εργοστάσιο. Οι συσκευασίες ονομάζονται με τον πρότυπο αριθμό του κυττάρου φορτίων, την κατεύθυνση του φορτίου, και το βάρος που εφαρμόζεται κατά τη διάρκεια της βαθμολόγησης.

Τα κύτταρα φορτίων μπορούν να σταλούν μέσω της Fedex, του UPS, ή άλλων μεταφορέων. Εάν απαιτείτε έναν συγκεκριμένο μεταφορέα, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τον κατασκευαστή για περισσότερες πληροφορίες.

 

Παρόμοια προϊόντα