Να στείλετε μήνυμα
products

Υψηλό κύτταρο φορτίων μετρητών πίεσης χάλυβα κραμάτων αντίστασης παραγωγής με το μήκος καλωδίων 1m

Βασικές πληροφορίες
Place of Origin: China
Μάρκα: Ruijia
Αριθμό μοντέλου: RJ-9810
Τιμή: USD 15/piece
Όροι πληρωμής: T/T
Λεπτομερής ενημέρωση
Ικανότητα: 0,1/0,2/0,25/0,5/1/2/5 τ Τελευταία υπερφόρτωση: 300%
Ακρίβεια: ±0.02%FS Αντίσταση μόνωσης: ≥5000MΩ
Τάση διέγερσης: 6-12 Β Μήκος καλωδίων: 3m
Κατηγορία προστασίας: IP65 Υλικό: Χάλυβας κραμάτων
Υψηλό φως:

κύτταρο φορτίων μετρητών πίεσης καλωδίων 1m

,

Κύτταρο φορτίων χάλυβα κραμάτων 100kg

,

6V κύτταρο φορτίων μετρητών πίεσης


Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Το κύτταρο φορτίων μετρητών πίεσης είναι ένας τύπος αισθητήρα δύναμης που χρησιμοποιείται ευρέως στους ανελκυστήρες και άλλες μεταφέρουσες εφαρμογές. Είναι μια υπερβολικά ακριβής συσκευή, με μια ακρίβεια 0,03% και ένα σήμα παραγωγής 2mV/V. Έρχεται με μια αντίσταση εισαγωγής 385Ω και μια τάση διέγερσης 5V. Επιπλέον, παρέχει επίσης μια κατηγορία προστασίας IP67, που εξασφαλίζει αξιόπιστη και μακράς διαρκείας απόδοση.

Αυτό το κύτταρο φορτίων είναι ιδανικό για τις εφαρμογές που απαιτούν τη μεγάλη ακρίβεια και τη χαμηλής ισχύος κατανάλωση. Έχει ως σκοπό να μετρήσει το βάρος και τη δύναμη σε ποικίλες τοποθετήσεις, από τους ανελκυστήρες και το βιομηχανικό εξοπλισμό στις ιατρικές και αεροδιαστημικές εφαρμογές. Το σχέδιο μετρητών πίεσής του το καθιστά ιδιαίτερα ευαίσθητο στις αλλαγές σε βάρος, επιτρέποντας σε το για να μετρήσει ακριβώς και να ελέγξει το βάρος και τη δύναμη.

Το κύτταρο φορτίων μετρητών πίεσης είναι ένας αξιόπιστος και αξιόπιστος αισθητήρας δύναμης που παρέχει την ανώτερες ακρίβεια και την απόδοση. Η κατηγορία προστασίας IP67 της εξασφαλίζει ότι είναι σκόνη και στεγανοποιεί, καθιστώντας το κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα των περιβαλλόντων. Επιπλέον, η χαμηλής ισχύος κατανάλωση και η μεγάλη ακρίβειά της το κάνουν μια ιδανική επιλογή για τις εφαρμογές που απαιτούν την ακρίβεια και την ακρίβεια.

 

Εφαρμογές:

Το κύτταρο φορτίων Ruijia RJ9810 είναι ένας βασισμένος μετατροπέας μετρητών πίεσης για τη μέτρηση του βάρους ή της δύναμης. Χρησιμοποιείται ευρέως στον ανελκυστήρα, το ζύγισμα, την κατασκευή, και τις βιομηχανικές εφαρμογές όπου η ακρίβεια, η ακρίβεια, η σταθερότητα, και η αξιοπιστία είναι ουσιαστικές. Με την αντίσταση και ±1% εισαγωγής 385Ω της μηά ισορροπία, αυτό προσφέρει τις αξιόπιστες μετρήσεις βάρους μέχρι 100kg με μια ασφαλή υπερφόρτωση 150%. Έχει επίσης μια ευρεία λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας 0℃ - 60℃, καθιστώντας την κατάλληλη για ποικίλες βιομηχανικές εφαρμογές.

 

 

Διάσταση:

Υψηλό κύτταρο φορτίων μετρητών πίεσης χάλυβα κραμάτων αντίστασης παραγωγής με το μήκος καλωδίων 1m 0

Παράμετροι:

 
Ικανότητα τ 0.1/0.2/0.25/0.5/1/2/5
Ευαισθησία mV/V 2.0±0.005 3.0±0.005
Ακρίβεια %FS

≤±0.02

Ερπυσμός (15min) %FS ≤±0.02
Αντίσταση εισαγωγής Ω 375±10
Αντίσταση παραγωγής Ω 350±5
Αντίσταση μόνωσης Μ Ω ≥5000 (100VDC)
Μηά ισορροπία %FS ≤±1
Αποτελέσματα θερμοκρασίας στην έκταση %FS/10℃ ≤0.02
Επίδραση θερμοκρασίας σε μηδέν %FS/10℃ ≤0.02
Εκτιμημένη σειρά θερμοκρασίας -10~+60
Λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας -35~+80
Προτεινόμενη τάση διέγερσης Β 6~12
Τάση διέγερσης Β 18
Ασφαλής υπερφόρτωση %FS 150
Τελευταία υπερφόρτωση %FS 300
Προστασία  IP65
Προδιαγραφή καλωδίων χιλ. Ф5
Μήκος καλωδίων μ 3
Υλικό  Χάλυβας κραμάτων

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένο κύτταρο φορτίων μετρητών πίεσης - Ruijia RJ9810
Παρέχουμε τη μιας στάσης υπηρεσία για το προσαρμοσμένο κύτταρο φορτίων μετρητών πίεσης – Ruijia RJ9810. Με το ζυγίζοντας αισθητήρα μας, μπορείτε εύκολα να επιτηρήσετε και να ελέγξετε το βάρος του φορτίου σας. Κατάλληλος για ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών, ο αισθητήρας κυττάρων φορτίων μας σχεδιάζεται με μια υψηλή ακρίβεια και μια αξιόπιστη απόδοση.
 • Εμπορικό σήμα: Ruijia
 • Πρότυπος αριθμός: RJ9810
 • Θέση προέλευσης: Κίνα
 • Αντισταθμισμένη θερμοκρασία: -10℃-50℃
 • Ασφαλής υπερφόρτωση: 150%
 • Κατηγορία προστασίας: IP65
 • Τελευταία υπερφόρτωση: 300%
 • Σήμα παραγωγής: 2mV/V
Εξασφαλίζουμε την ποιότητα του κυττάρου φορτίων μετρητών πίεσής μας. Μας ελάτε σε επαφή με για να μάθετε σήμερα περισσότερων για τον αισθητήρα κυττάρων φορτίων μας.

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία κυττάρων φορτίων μετρητών πίεσης

[Επιχείρηση], προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία για τα προϊόντα κυττάρων φορτίων μετρητών πίεσής μας. Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε για την εγκατάσταση, τη λειτουργία, και τη συντήρηση των κυττάρων φορτίων σας. Παρέχουμε επίσης ποικίλη κατάρτιση και τα προγράμματα συντήρησης για να εξασφαλίσουν τα κύτταρα φορτίων σας λειτουργούν στα πιό υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, να απαντήσει 7 ημέρες την εβδομάδα σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε για τα προϊόντα κυττάρων φορτίων μετρητών πίεσής μας. Είμαστε επίσης διαθέσιμοι για να παρέχουμε την επιτόπια υποστήριξη και την κατάρτιση για την εγκατάσταση και τη συντήρηση των κυττάρων φορτίων σας. Εάν χρειάζεστε την ανίχνευση μηχανικών βλαβών βοήθειας ένα πρόβλημα ή θέλετε ακριβώς να μάθετε περισσότερους για το πώς να χρησιμοποιήσετε και να διατηρήσετε τα κύτταρα φορτίων σας, η ομάδα μας πρόκειται εδώ να βοηθήσει.

Προσφέρουμε επίσης ποικίλες πρόσθετες υπηρεσίες για να εξασφαλίσουμε τα κύτταρα φορτίων ότι σας λειτουργούν στα πιό υψηλά επίπεδα απόδοσης. Τα προγράμματά μας συντήρησης και βαθμολόγησης έχουν ως σκοπό να εξασφαλίσουν ότι τα κύτταρα φορτίων σας λειτουργούν βέλτιστα και ότι οποιαδήποτε μικρά ζητήματα αντιμετωπίζονται προτού να γίνουν σοβαρά προβλήματα. Προσφέρουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα των εξαρτημάτων και τα ανταλλακτικά για να σιγουρευτούν εσείς έχουν όλα πρέπει να εξασφαλίσετε τα κύτταρα φορτίων σας τρέχουν στο καλύτερό τους.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Το κύτταρο φορτίων μετρητών πίεσης που συσκευάζει και που στέλνει περιλαμβάνει τα εξής:

 • Το κύτταρο φορτίων μετρητών πίεσης συσκευάζεται ασφαλώς σε μια αντιστατική τσάντα, και τοποθετείται έπειτα σε ένα κουτί από χαρτόνι με προστατευτικό να γεμίσει αφρού.
 • Το κουτί από χαρτόνι σφραγίζεται έπειτα με την ταινία συσκευασίας.
 • Η συσκευασία στέλνεται μέσω μιας αξιόπιστης και αξιόπιστης υπηρεσίας αγγελιαφόρων.
 

FAQ:

Q: Τι είναι κύτταρο φορτίων μετρητών πίεσης;
Α: Ένα κύτταρο φορτίων μετρητών πίεσης είναι μια ηλεκτρονική συσκευή που χρησιμοποιείται για να μετρήσει τη δύναμη ή το βάρος ενός αντικειμένου.
Q: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα αυτού του προϊόντος;
Α: Το εμπορικό σήμα αυτού του προϊόντος είναι Ruijia.
Q: Ποιος είναι ο πρότυπος αριθμός αυτού του προϊόντος;
Α: Ο πρότυπος αριθμός αυτού του προϊόντος είναι RJ9810.
Q: Πού αυτό το προϊόν γίνεται;
Α: Αυτό το προϊόν γίνεται στην Κίνα.
Q: Ποια είναι η χαρακτηριστική αίτηση του κυττάρου φορτίων μετρητών πίεσης;
Α: Η χαρακτηριστική αίτηση του κυττάρου φορτίων μετρητών πίεσης είναι στον τομέα της μέτρησης δύναμης, όπως το ζύγισμα, η δοκιμή δύναμης, κ.λπ.

Στοιχεία επικοινωνίας
Frank

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613720427545

WhatsApp : +8613357989629